EWD Konsult

Norrbottens län

Information

I Älvsbyn finns det ett Enskild firma som heter EWD Konsult. Det finns flera bolag som liknar EWD Konsult i Norrbottens län. Älvsbyn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

EWD Konsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1997-08-12 så har EWD Konsult varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är EWD Konsult och det finns fler bolag som är det i Älvsbyn.

Vill man komma i kontakt med EWD Konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EWD Konsult så kan ni göra det på 070-6996685.

Restaurang- och storkökskonsult, bygg- och inredningsprojektering, konsultverksamhet inom databranschen avseende installation av nätverk och nätverksprodukter, installation av programvaror samt kundanpassning av datorer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Viklund, Johan Eskil som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

EWD Konsult har 480412-XXXX som sitt organisationsnummer.