Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Älvsbyn. I Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viklund, Axel Lauritz som är född 1944 och har titeln Komplementär, Magnusson, Laila Rose Marie som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag på telefon 0929-13966.

Sågning av timmer, förädling av sågade och hyvlade trävaror, försäljning av byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Älvsbyn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Wiklunds Trä- & Byggnadsvaror Kommanditbolag har 916479-8549 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.