Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening

Norrbottens län

Information

Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Älvsbyn som är den kommunen där Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening finns. I Älvsbyn så finns det många olika Ideell förening och i Norrbottens län så finns det ännu fler Ideell förening. Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening tillhör bolagstypen Ideell förening och bolaget har F-skatt vilket Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening har haft sedan 1994-01-01. Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening så kan ni göra det genom att skicka er post till Hällv. 11, 972 51, Luleå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2146795.

Älvsbyn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening har idag 898800-1494 som sitt organisationummer.

; Donald Johansson, Kjell-Åke Eriksson samt utom styrelsen ; varande Maj Söderberg, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening

Grill- och kioskrörelse.

I Älvsby IF Grill och Kiosk, Älvsby Idrottsförening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kjell Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Donald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Sören som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rautio, Johan Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulander, Sture Ingemar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, .