Olof's Snickeri

Norrbottens län

Information

610219-XXXX är organisationsnummer för bolaget Olof's Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olof's Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Älvsbyn som är den kommunen som Olof's Snickeri finns i.

Olof's Snickeri har varit registrerat sedan 1995-11-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olof's Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Olof's Snickeri är och det finns flera bolag i Älvsbyn som också är .

Firmatecknare för Olof's Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olof's Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 010-6575693 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning och montering av inredningar, snickerier och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Olof's Snickeri och det är Viklund, Mats Olof som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,