NB Elektronik

Norrbottens län

Information

600610-XXXX är organisationsnummer för bolaget NB Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NB Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Älvsbyn som är den kommunen som NB Elektronik finns i.

NB Elektronik har varit registrerat sedan 2000-06-19 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för NB Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

NB Elektronik är och det finns flera bolag i Älvsbyn som också är .

Firmatecknare för NB Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med NB Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 0929-10551 eller genom brev på följande adress:

Reparation av elektronik till industri hem.

Det finns olika personer som har en koppling med NB Elektronik och det är Nyberg, Åke Stefan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,